Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Napoli weet in onneembaar San Paolo raad met Chelsea

Laatste update:

Napoli kreeg dit seizoen in de Champions League zes treffers tegen en vijf daarvan vielen in de eerste helft. De Italianen wilden dit keer een vroege achterstand voorkomen en begonnen furieus. Het zorgde voor een tumultueuze openingsfase in het Stadio San Paolo: een botsing tussen Hugo Campagnaro en Didier Drogba zorgde ervoor dat eerstgenoemde lang naast het veld stond met een bebloed gelaat, José Bosingwa werd na een blessure vervangen door Ashley Cole en Edinson Cavani miste een enorme kans door in de korte hoek tegen Petr Cech op te schieten.

Cech was wederom belangrijk voor het nerveuze Chelsea door een inzet van Christian Maggio tot corner te verwerken, terwijl even daarvoor ook het eerste hachelijke moment voor het doel van Napoli plaatsvond. Keeper Morgan De Sanctis tastte mis bij een lange bal van Cech, maar hij had geluk dat Campagnaro alert was. Een fout van een andere verdediger, Paolo Cannavaro, bezorgde Chelsea even later alsnog het belangrijke uitdoelpunt. Cannavaro maaide finaal langs de bal, waardoor de Spanjaard kon binnenprikken. Het was zijn negende treffer van het seizoen en pas zijn eerste doelpunt in een ander stadion dan Stamford Bridge.

Even nadat Chelsea via David Luiz een prima kans op de 0-2 miste kwam Napoli op gelijke hoogte. Ezequiel Lavezzi maakte het doelpunt: de Argentijn speelde zich op aangeven van Cavani uitstekend vrij en krulde de bal in de verre hoek: 1-1. Het werd nog erger voor de manschappen van André Villas-Boas, want op slag van rust liep Cavani weg uit de rug van Branislav Ivanovic en tekende hij met zijn schouder voor 2-1. Na de onderbreking ging het spel op en neer, met kansen voor beide teams. Pogingen van Florent Malouda en Lavezzi leverden echter geen doelpunt op, terwijl Drogba afgestopt werd toen hij gevaarlijk kon worden.

Na ruim een uur spelen vergrootte Napoli haar voordelige marge. David Luiz verkeek zich compleet op een lange bal van Campagnaro en Cavani bewees waarom hij een van Europa's beste aanvallers is. De Uruguayaan had de situatie door en stelde Lavezzi in staat om simpel voor de 3-1 te zorgen. Villas-Boas bracht enkele minuten later Michael Essien en Frank Lampard binnen de lijnen, maar dat leverde niets op. In de slotfase voorkwam Cole op de doellijn zelfs dat Maggio na aangeven van Hamsik voor de 4-1 kon zorgen. Dik negentig minuten leverden liefst 26 doelpogingen op.

Bekijk hier de samenvatting van Napoli - Chelsea:


Wie gaat door?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
75
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties