Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Napoli wil in januari profiteren van penibele contractsituatie bij Ajax'

Laatste update:

De Italiaanse sportkrant beweert ook dat een contractverlenging van Mazraoui bij Ajax 'gecompliceerd' is. Als gevolg daarvan staat Mazraoui open voor een kans om naar het buitenland te verhuizen en een overstap naar Italië zou de Marokkaans international momenteel het meest aanspreken. Afgelopen zomer werd zijn transferwaarde geschat op vijftien miljoen euro en door zijn door zijn contractuele situatie zal zijn waarde nog verder dalen. Als Napoli Mazraoui in januari niet in kan lijven, zal de club proberen om hem in de zomer transfervrij van Ajax over te nemen. Voor de rol van linksback blijft Reinildo Mandava van Lille OSC een doelwit.

Noussair Mazraoui: 'Wanneer ik bij ga tekenen? Andy, ik zeg het je eerlijk...'

Noussair Mazraoui vertelde Andy van der Meijde over zijn contractsituatie bij Ajax.Lees artikel

Tegenover Andy van der Meijde was de rechtsback openhartig over zijn contractuele situatie bij Ajax. "We zijn nu nog bezig met het proces van praten en onderhandelen. Dat is nu echt vol aan de gang. We moeten kijken wat eruit komt. Jij bent ook niet dom. Hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt", zei Mazraoui, die niet onder stoelen of banken stak nog een keer een transfer te willen maken. "Ik sta ervoor open. Dat heb ik ook gezegd tegen Marc (Overmars, red.). Ik ben daar heel eerlijk in."

"Ik zit nu al zeventien jaar bij Ajax", vervolgde Mazroui. "Ik ben nu 23 en ik word 24, dus op een gegeven moment ga je wel een beetje... Je weet toch... Dan krijg je een beetje het gevoel dat je klaar bent voor de volgende stap. Het is niet dat ik zeg van: het moet dit seizoen, maar het moet niet langer dan twee jaar gaan duren", besloot de rechtsachter. Mazraoui is dit seizoen onbetwiste basisspeler bij Ajax. In zestien wedstrijden was hij goed voor vier goals en drie assists.

Doet Noussair Mazraoui er goed aan om naar Napoli te gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
67
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties