Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Napoli wil niet verder gaan dan één miljoen euro voor Younes'

Laatste update:

Napoli wil Younes volgens bronnen in Italië het liefst al in januari inlijven. I Partenopei lijken, ondanks de vrees voor concurrentie van onder meer Real Betis, echter niet bereid om diep in de buidel te tasten. Il Mattino meldt dinsdag namelijk dat de club van plan is om niet meer dan één miljoen euro te betalen voor Younes, wiens contract na dit seizoen afloopt.

Sportief directeur Cristiano Giuntoli zou geïrriteerd zijn door het gebrek aan medewerking bij zijn Amsterdamse tegenhanger Marc Overmars nadat zijn club al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Younes en wil daarom de hand op de knip houden. Of de aanvaller aan het einde van het seizoen echt gratis kan vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA is overigens nog maar de vraag, aangezien Ajax naar verluidt een eenzijdige optie heeft om hem een jaar langer aan boord te houden.

Het belooft hoe dan ook een drukke winterse transferperiode te worden voor Napoli, aangezien ook Genoa-keeper Mattia Perin hoog op het verlanglijstje staat. De Italiaanse koploper heeft verder naar verluidt Manchester United al afgetroefd in de strijd om Benfica-back Alex Grimaldo, die maar liefst veertig miljoen euro moet kosten, en voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft ook zijn oog laten vallen op aanvallers Matteo Politano en Domenico Berardi, beiden actief bij Sassuolo.

Denk jij dat Amin Younes in januari naar Napoli gaat?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties