Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Napoli ziet eerste bod op beoogde opvolger Higuaín afgewezen worden'

Laatste update:

Volgens Sky Italia is Icardi de droomkandidaat, maar is zijn komst niet echt realistisch. Dat is de komst van Bacca wél: Milan is bereid om de Colombiaan te verkopen, aangezien hij niet in de speelstijl van Vincenzo Montella zou passen. Napoli zou twintig miljoen euro plus Omar El Kaddouri hebben geboden, maar dit voorstel werd afgewezen door Milan, dat dertig miljoen wil hebben.

Bacca leek eerder deze zomer nog op weg naar West Ham United, maar wees de Engelsen af, omdat hij graag in de Champions League wil voetballen. Napoli kan de aanvaller dit bieden. De 29-jarige Bacca heeft er net een seizoen bij Milan op zitten en was in 38 competitiewedstrijden goed voor 18 doelpunten.

Carlos Bacca zou een goede opvolger zijn voor Gonzalo Higuaín

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
17
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
20
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties