Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Narsingh: 'Het is moeilijk te zeggen waarom ik gepasseerd werd'

Laatste update:

Op dat moment stond PSV al met 1-3 voor en dat bleek ook de eindstand te zijn. "Ik was wel verrast, het is moeilijk te zeggen waarom ik gepasseerd werd", zegt Narsingh tegen Metro. "Vorig seizoen was inderdaad niet best, maar toen was ik ook nog niet fit. Pas sinds deze voorbereiding ben ik pijnvrij en speel ik vrijuit. De knie voelt eindelijk goed aan. Ik heb een hele zware periode achter de rug, maar dat ligt nu definitief achter me. Ik wil weer belangrijk zijn voor PSV."

Narsingh kreeg zondag kort voor de wedstrijd te horen dat hij niet zou spelen en kreeg verder geen uitleg van Phillip Cocu, die koos voor een voorhoede met Jurgen Locadia, Luuk de Jong en Memphis Depay. Narsingh was teleurgesteld en zegt dat hij in de voorbereiding niet altijd even goed gespeeld heeft, maar dat hij wel van waarde was voor PSV. Hij hoopt dan ook snel een nieuwe kans te krijgen.

-
Luciano Narsingh hoort in de basis te staan bij PSV

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties