Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Narsingh wil terug naar Ajax: 'Hoop dat beide clubs eruit komen'

Laatste update:

De rechtsbuiten was uitgenodigd door zijn vriend en Groningen-speler Lorenzo Burnet. "Ik was vrij en vond het wel leuk om even te kijken", zegt Narsingh tegen De Telegraaf. "Ik zat op de tribune als voetballiefhebber. Ook als nieuwe Ajax-speler? Je weet maar nooit. Nee, nee, nee, ik was niet in de ArenA om gesprekken te voeren."

Narsingh is wel gestreeld door de interesse van Ajax, de club waar hij werd opgeleid. "Er spreekt wel vertrouwen uit dat Ajax al een bod op me heeft neergelegd bij Heerenveen, al weet ik niet om welk bedrag het gaat", vindt de Amsterdammer. "Ik wil me nu op het slot van de Eredivisie richten, doelpunten maken en belangrijk zijn voor Heerenveen. Maar ik hoop wel dat beide clubs eruit komen."

Frank de Boer liet zondag al weten dat hij Narsingh graag wil hebben: "Ik hoop dat het goed komt, maar het hangt ervan af of de clubs eruit komen", zei de coach voor de camera van Eredivisie Live. "Wij zullen nooit de hoofdprijs betalen. We hebben ons maximum bepaald. We moeten kijken of dat gaat lukken, anders gaan we op een ander over."

-
Luciano Narsingh is een aanwinst voor Ajax

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
39
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
228
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
13
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties