Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nasri baalt niet van Pellegrini: 'Alleen jammer dat het tegen PSG is'

Laatste update:

"Ik vond dat prima", zegt Nasri over het feit dat niet hij, maar Kelechi Iheanacho werd opgenomen in de selectie. "Toen ik onder het mes ging, leek het erop dat ik de laatste wedstrijd van het seizoen misschien nog zou kunnen spelen. Ik lig vijf weken voor op schema, dus ik ben al blij dat ik kan spelen en dat ik het team kan helpen."

"Het is alleen jammer dat het tegen Paris Saint-Germain is, ik ben van Olympique Marseille. Dat is zoiets als Manchester United tegen Manchester City", vertelt Nasri, die in de competitie mikt op een plek bij de beste vier. "Er is geen mogelijkheid dat we volgend jaar niet in de Champions League spelen. We willen een grote club zijn, we willen ieder jaar in de top vier eindigen en we willen een van de beste clubs van Europa zijn. We moeten presteren en we moeten zorgen dat we ieder jaar in de Champions League spelen."

Samir Nasri is een speler van wereldklasse

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties