Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nasri drijft Mancini tot wanhoop: 'Soms wil ik hem een klap geven'

Laatste update:

Mancini kan er zijn vinger niet achter krijgen waarom het niveauverschil van Nasri met de week, of de dag bijna, zo verschilt. "Soms wil ik hem wel eens een klap geven, want een speler van zijn klasse moet iedere week zo spelen. Elke wedstrijd. Natuurlijk mag je wel eens een wedstrijd minder spelen, maar ik snap niet waarom hij niet altijd en overal een bepaald basisniveau haalt."

Niet alleen Nasri heeft dit seizoen problemen om zijn vorm van weleer te hervinden. Meer spelers binnen de selectie van Mancini zijn zoekende, waardoor de regerend kampioen van Engeland inmiddels een onoverbrugbare achterstand van vijftien punten op koploper Manchester United kent. Alleen een onvoorstelbaar mirakel kan er nog voor zorgen dat Mancini en de zijnen wederom kampioen worden. United dient dan minimaal vijf van de laatste acht duels te verliezen.

Samir Nasri haalt niet alles uit zijn mogelijkheden

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties