Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nasri international-af: 'Het Franse elftal maakt me gewoon ongelukkig'

Laatste update:

Nasri debuteerde in 2007 als international en was actief op de EK's van 2008 en 2012. Er waren meerdere incidenten rond hem bij de nationale ploeg. William Gallas beschuldigde hem in november 2008 van egoïstisch gedrag in zijn biografie en Nasri zwoor dat hij de verdediger nooit meer de hand zou schudden. In 2010 werd hij thuisgelaten voor de WK-selectie van Frankrijk.

Hij beloofde harder te zullen werken om weer opgeroepen te worden en kreeg onder Laurent Blanc een nieuwe kans. Nadat Frankrijk op het EK 2012 in de kwartfinales sneuvelde tegen Spanje ging Nasri zijn boekje te buiten tegen een journalist en werd hij drie interlands geschorst. Voor het WK 2014 werd hij andermaal thuisgelaten. Nu vindt de middenvelder het schoon genoeg geweest.

"Laten we eerlijk zijn: zolang Didier Deschamps bondscoach is, denk ik niet dat ik nog kans maak op het Franse elftal. Ik ben in 2016 pas 29 jaar als het EK in Frankrijk wordt gehouden, maar het Franse elftal maakt me gewoon ongelukkig. Steeds als ik erbij zit, komen er meer problemen. Ik krijg beschuldigingen naar mijn hoofd geslingerd en mijn familie overkomt hetzelfde", aldus de middenvelder van Manchester City in The Guardian.

"Ik wil dat niet meer, dus is het beter ermee te stoppen en me te richten op mijn clubloopbaan. Dit is niet slechts een verschil van mening met de bondscoach, hij heeft het beste gedaan voor zijn team. Ik begrijp zijn keuzes, het ligt niet aan hem, ik heb ook geen problemen met hem. Het is gewoon… alles. De pers zegt dingen over me, de internationals doen dat ook. Hoe kan ik met spelers in een team zitten die niet eens eerlijk tegen me kunnen zijn? Ik wil er niet meer bij horen, ik word er niet gelukkig van", aldus Nasri.

Samir Nasri heeft een verstandige beslissing genomen

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
6
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
23
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties