Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nasri kan contract verdienen in Premier League: 'Dan hopen we hem te houden'

Laatste update:

De 41-voudig Frans international werd in een eerder stadium al medisch gekeurd door the Hammers, die hem toen echter niet fit genoeg vonden om hem meteen vast te leggen. Trainer Manuel Pellegrini hoopt dat Nasri zich in de komende weken wel kan bewijzen: "We zullen zien. Samir Nasri werkt nu bij ons na een lange schorsing", wordt de Chileen geciteerd door Sky Sports.

"We geven hem de kans om terug te keren in de voetballerij. Ik hoop dat het hem lukt om voor het einde van het jaar fit te worden en als dat het geval is, hopen we hem bij West Ham te kunnen houden." Pellegrini, die verder bevestigde weer over de herstelde Andy Carroll en Jack Wilshere te kunnen beschikken, bereidt zich met zijn ploeg voor op de wedstrijd tegen Manchester City van zaterdag.

De trainer koestert geen wrok jegens zijn oude werkgever, die hem twee jaar geleden inruilde voor Josep Guardiola: "Ik was niet teleurgesteld, omdat ik wist wat er zou gebeuren. Ik had voor drie jaar getekend bij Manchester City en die drie jaar heb ik volgemaakt. De club is elk jaar beter geworden. We hebben de Premier League gewonnen, twee keer de League Cup en we bereikten de halve finale van de Champions League. Ik heb mijn werk afgemaakt en ik wist vanaf de eerste dag dat ik er zat dat ze met Guardiola wilden werken."

Denk jij dat Samir Nasri West Ham United beter gaat maken?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
9
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties