Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nasri: 'Wij waren de beste ploeg, al had Manchester United een goed jaar'

Laatste update:

De 23-jarige technicus maakte op individueel vlak een uitstekend seizoen door en behoorde zelfs tot de genomineerden voor de titel speler van het jaar in Engeland. Een prima prestatie, maar voor Nasri nog lang niet genoeg. "Ik wil dit hoge niveau vasthouden", stelt hij. "Ik moet zorgen dat ik nog consistenter word en hetzelfde kan laten zien als in de eerste helft van het afgelopen seizoen."

Waarschijnlijk gebeurt dat 'gewoon' in het shirt van the Gunners. "Er valt weinig over te zeggen, behalve dat het eigenlijk allemaal geruchten zijn. Je moet niet luisteren naar alles wat er wordt gezegd en geschreven." Het contract van Nasri loopt evenwel over een jaar af. "Ik heb eerder dit seizoen met de manager (Arsène Wenger, red.) gesproken en toen hebben we besloten om in de zomer verder te praten. Dat gaan we nu dus doen."

Veelgehoorde kritiek is dat Arsenal al jaren niks meer wint en ook Nasri is dat gegeven niet vreemd. "Tuurlijk wil je wel eens iets gaan winnen. We hadden dit seizoen kampioen kunnen worden. Maar als je eerlijk bent: als de koppositie in de buurt kwam, ging het mis. In termen van talent denk ik dat wij de beste ploeg van de Premier League hadden. We speelden ook het beste voetbal. We waren de beste ploeg, ook al had Manchester United een goed jaar. Als er nog wat spelers bijkomen, weet ik zeker dat we prijzen gaan pakken."

Arsenal pakt komend jaar een hoofdprijs

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties