Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nassoh kan elders in de Eredivisie veel meer verdienen en vertrekt bij PSV

Laatste update:

Afgelopen week werd al duidelijk dat de Kasteelheren in de markt waren voor Nassoh. Journalist Marco Timmer van Voetbal International schreef daar het volgende over. "De huidige aanbieding van PSV kan Nassoh en zijn entourage echter nog niet bekoren. De Marokkaanse jeugdinternational wacht op een betere aanbieding van de Eindhovenaren, in de wetenschap dat er ook belangstelling uit de Eredivisie voor hem is."

Elfrink weet nu te melden dat PSV geen nieuw voorstel heeft neergelegd bij Nassoh. Via X geeft de journalist tekst en uitleg. "Nassoh kreeg in Rotterdam een fors beter bod dan bij PSV en tekent tot medio 2028. Hij kan er veel meer verdienen dan nu en dan hij bij PSV had gekregen én heeft perspectief op speeltijd. Hij wilde best bij PSV blijven en dan voor verhuur gaan, maar PSV liet die optie schieten."

De Brabantse koploper gaat de middenvelder bedanken voor zijn bewezen diensten en laat hem transfervrij vertrekken. PSV kan nog wel een opleidingsvergoeding van circa 130.000 euro opstrijken voor de investeringen in Nassoh tijdens de veertien seizoenen die hij in de Eindhovense jeugdopleiding speelde.

Nassoh, die wordt vertegenwoordigd door Team Raiola, gaat spoedig tekenen in Rotterdam-West. Volgens Timmer was de jeugdinternational van Marokko Onder 23 ook in beeld bij AZ. Sparta trekt nu echter aan het langste eind.

PSV ziet met Nassoh een belangrijke kracht uit het beloftenelftal vertrekken. De rechtspoot speelde ondanks zijn leeftijd nog geen enkele wedstrijd in de hoofdmacht van PSV. Nassoh heeft echter wel de twijfelachtige eer om zich Mister Jong PSV te noemen.

Nassoh speelde al 102 officiële duels namens het beloftenelftal in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was de technische middenvelder goed voor veertien doelpunten en veertien assists. Vrijdagavond was hij tegen FC Eindhoven (2-5 winst) verantwoordelijk voor twee doelpunten en een assist.

Bevestiging Sparta


Sparta heeft de komst van Nassoh inmiddels bevestigd. Via de clubkanalen reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op zijn aanwinst. "Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen."

Meer nieuws

Johan Derksen oppert nieuwe trainer Feyenoord; Valentijn Driessen geeft tegengas
1
Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: 'Hij was veel te hebzuchtig'
15
John van den Brom toont clubliefde en keert definitief terug bij Vitesse
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
13
Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
15
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties