Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nathan Aké en consorten vernederen Chelsea op Stamford Bridge

Laatste update:

Bournemouth beet in de openingsfase van zich af met enkele snelle tegenaanvallen, met een hoofdrol voor Junior Stanislas. Thibaut Courtois werd echter relatief gezien niet heel erg op de proef gesteld. Chelsea, dat bijna zestig procent balbezit had, reageerde met kopballen van Gary Cahill en Marcos Alonso, maar beide pogingen ontbeerden precisie. Conte zag lijdzaam toe hoe zijn team een speler als Álvaro Morata miste.

In de tweede helft ging het helemaal mis voor Chelsea. Zes minuten na rust verscheen de 0-1 op het scorebord, eigenlijk uit het niets. Na een heerlijke één-twee met Jordon Ibe faalde Wilson niet oog in oog met Courtois. Dik tien minuten later was het wederom raak. Stanislas kreeg de bal van Wilson, kon ongehinderd op Courtois afgaan en werkte het leer via de doelman tegen de touwen: 0-2.

Drie minuten later zette nota bene Aké de 0-3 op het scorebord. Een inzet van Stanislas op het doel van Courtois groeide uit tot een perfecte pass voor de Nederlander, die van dichtbij voor het derde doelpunt van the Cherries zorgde. De Londenaren, die nog zonder Olivier Giroud en Emerson Palmieri aantraden, probeerden nog terug in de wedstrijd te komen, maar hadden pech dat een handsbal van Aké niet bestraft werd en waren ook in de slotfase ongelukkig in de afwerking.

-
Denk jij dat Antonio Conte komend seizoen nog coach van Chelsea is?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties