Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Nathan Aké kan voor 45 miljoen euro terugkeren naar Londen'

Laatste update:

Tottenham maakt zich op voor de verhuizing naar het splinternieuwe onderkomen op White Hart Lane en dat zal gepaard gaan met een flinke schoonmaak in de selectie van manager Mauricio Pochettino, zo is de verwachting. Het contract van de 31-jarige Vertonghen, die tot december aan de kant staat met een kwetsuur aan de hamstrings, loopt volgend jaar zomer ten einde. De verwachting is dat hij een contract tot medio 2020 krijgt aangeboden.

Tottenham zou intern hebben besloten dat Aké de plek van Vertonghen op termijn moet gaan invullen. De transferwaarde van de verdediger, die ook als linksback of op het middenveld uit de voeten kan, wordt op ongeveer 45 miljoen euro geschat. Aké speelde eerder in Londen voor Chelsea, dat de Nederlander vorig jaar zomer voor 23 miljoen euro aan Bournemouth verkocht. De Londenaren hebben naar verluidt een terugkoopclausule.

Michel Vorm is volgens de laatste berichten bezig aan zijn laatste maanden bij Tottenham. De tweede doelman, die gedurende de afwezigheid van Hugo Lloris enkele steken liet vallen, wordt de dupe van de zoektocht van de club naar een nieuwe stand-in. De Premier League-club wil verder ook spelers als Victor Wanyama en Mousa Dembélé uitzwaaien.

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
4
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
10
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties