Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nathan Aké verlost van concurrent; man van 65 miljoen lijkt te vertrekken

Laatste update:

Laporte komt in Manchester weinig aan spelen toe en kwam afgelopen seizoen maar twaalf keer in actie in de Premier League. Met de komst van Josko Gvardiol slinkt zijn perspectief op speeltijd nog verder. Nathan Aké ziet een collega-verdediger daarmee dus vertrekken. Afgelopen vrijdag in de met 3-0 gewonnen wedstrijd tegen Burnley vormde de Nederlander samen met Rico Lewis, Manuel Akanji en Kyle Walker de verdediging, terwijl de geblesseerde John Stones vanaf de tribune toekeek. Laporte viel tien minuten voor tijd in.

Ook Arsenal zou na de blessure van Jurriën Timber interesse hebben getoond in Laporte. The Citizens zouden na de successen van Gabriel Jesus en Oleksandr Zinchenko in Londen echter niet happig zijn om weer een overbodig geraakte City-speler aan een titelconcurrent te verkopen. Omdat de clubleiding de Spanjaard wel graag van de hand doet, biedt Al-Nassr de perfecte uitkomst voor de club uit Manchester.

Bij Al-Nassr zou Laporte na Cristiano Ronaldo, Sadio Mané en Alex Telles de volgende ex-Premier League voetballer worden. De club uit Riyadh legde daarnaast Marcelo Brozovic en Seko Fofana vast, waar het ook verregaande interesse in Luis Alberto van Lazio heeft. Laporte maakte in 2018 de overstap van Athletic Club naar Manchester City. Met de transfersom was toentertijd 65 miljoen euro gemoeid.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties