Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nations League Final Four: wie sluiten later aan door de CL-finale?

Laatste update:

De halve finales van de Nations League beginnen aanstaande woensdag 5 juni, terwijl vier dagen eerder, op zaterdag 1 juni, de finale van de Champions League wordt afgewerkt. Het Engelse onderonsje tussen Liverpool en Tottenham Hotspur bezorgt bondscoach Gareth Southgate kopzorgen op weg naar het duel met Oranje, maar ook bondscoach Ronald Koeman mist belangrijke spelers ter voorbereiding op het duel met the Three Lions. Nederland en Engeland staan op donderdag 6 juni tegenover elkaar in Guimaraes, terwijl het duel tussen Zwitserland en Portugal 24 uur eerder wordt afgewerkt. De finale vindt plaats op 9 juni, net als het duel om de derde plaats.

De grootste problemen op weg naar de wedstrijden in de Nations League zijn voor Southgate. Omdat ook de finale van de Europa League tussen twee Engelse clubs gaat, moet hij ook nog eens de Engelse internationals van Chelsea en Arsenal missen in zijn voorbereiding. Uiteindelijk heeft alleen Ross Barkley (Chelsea) de definitieve selectie gehaald. "Voor onze jonge spelers is het geweldig dat ze zulke wedstrijden kunnen spelen, waarin veel op het spel staat. Daar gaan wij in de toekomst van profiteren", zei Southgate eerder deze week. "Maar voor nu is het wel een tikkeltje gecompliceerd. Daar moeten we mee omgaan, dat is voor de spelers ook een les. We staan als ploeg voor een flinke uitdaging."


Engeland


In het Wanda Metropolitano staan zaterdag mogelijk zeven Engelse internationals op het veld die zich maandag moeten melden in Portugal. Een van deze spelers is Harry Kane, die deze week aangaf volledig hersteld te zijn van een enkelblessure die hem sinds maart aan de kant hield. Namens Tottenham Hotspur zijn ook zijn ploeggenoten Danny Rose, Dele Alli en Eric Dier opgenomen in de definitieve selectie van Southgate. Vanuit Liverpool zijn er drie internationals van Engeland die zich met vertraging bij de nationale ploeg melden: Joe Gomez, Trent Alexander-Arnold en Jordan Henderson.


Nederland


Koeman gaf dinsdag tijdens de persconferentie aan dat hij stevig baalde toen Ajax in de halve finale van de Champions League werd uitgeschakeld. Daley Blind, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Donny van de Beek waren later aangesloten als de Amsterdammers de finale in Madrid hadden bereikt. Bij een finale tussen Ajax en Liverpool was Koeman volgens De Telegraaf van plan geweest om met de Oranje-selectie naar Madrid te gaan, om de internationals te steunen. Nu blijft het Nederlands elftal vanaf maandag 3 juni in Lagos, waar wordt toegewerkt naar de twee duels in de Nations League. Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum zullen op die dag pas aansluiten bij de selectie. Of zij donderdag in actie zullen komen tegen Engeland, kon Koeman dinsdag nog niet zeggen.


Zwitserland


Zwiterland kan met een bijna complete selectie toewerken naar de eindronde van de Nations League. Alleen Liverpool-aanvaller Xherdan Shaqiri sluit later aan. De buitenspeler hoeft in Madrid niet te rekenen op een basisplaats, maar kent toch geen ideale voorbereiding op de halve finale tegen Portugal. Naar verwachting sluit hij maandag aan bij de Zwitserse selectie.


Portugal


Gastland Portugal heeft geen last van de Champions League-finale of Europa League-finale. Geen enkele Portugese internatoinal zit in de selectie van Arseanal, Chelsea, Liverpool of Tottenham.

Wie wint de Nations League?

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
7
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties