Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk dacht Pogba eraan om te vertrekken vanwege Mourinho'

Laatste update:

In de acht competitieduels sinds het aantreden van Solskjaer was Pogba goed voor zes treffers en vier assists. Mathias Pogba, ex-speler van Sparta Rotterdam en tegenwoordig actief bij het Franse Tours, erkent bij Téléfoot dat zijn broer er 'natuurlijk' aan dacht om Manchester United te verlaten vanwege Mourinho. "Maar hij is nu waar hij is. Hij stond er onder contract, dus hij moest zich op de lippen bijten en gewoon doorgaan met werken."

Het is niet de eerste keer dat Mathias Pogba zich uitlaat over Mourinho: vorige maand stelde de aanvaller dat de Portugese oefenmeester 'het probleem' was bij Manchester United. "Hij wil altijd in het middelpunt van de aandacht staan", zei Pogba. "Het probleem van Manchester United was dat Mourinho aan de zijlijn stond. (...) Wat we van Mourinho zien, is dat hij altijd als maestro neergezet wil worden."

Romelu Lukaku zegt in de Engelse pers ook een verschil te merken in de sfeer na de komst van Solskjaer. "Op de training zeggen we altijd dat Paul er heel gelukkig uitziet, en dan moet hij lachen. Iedereen is weer op niveau: Paul, Marcus Rashford, Anthony Martial en ik ook. De competitieve instelling is weer terug bij iedere speler. Ze willen zich allemaal bewijzen voor de trainer." Manchester United staat na de recente opmars vijfde in de Premier League.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
56
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties