Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk denk ik weleens: 'wat als ik was gebleven bij Ajax?''

Laatste update:

"FC Groningen belde heel vaak en wilde me echt hebben. Dat vind ik belangrijk", zegt Warmerdam in gesprek met Voetbal International. "Het verhaal en gevoel klopten en dan moet je er niet te lang over nadenken. Natuurlijk heb ik eraan gedacht welke clubs zich deze zomer nog konden melden, maar hoe meer er komt, hoe meer je gaat twijfelen. Ik ben ook geen type dat blijft hangen in een wat als."

"Natuurlijk denk ik weleens: wat als ik was gebleven bij Ajax?", vervolgt de 21-jarige Warmerdam. "Vorig jaar speelde ik met jongens als Donny van de Beek en Matthijs de Ligt. Misschien had ik de kans bij Peter Bosz ook wel gekregen. Maar ik denk dat Ajax niet precies wist wat het met mij wilde. Ikzelf denk nu, na een heel jaar in de Eredivisie, dat ik heb laten zien dat ik het goed aankan. Kijk, of je nu bij Ajax of bij PEC speelt, je staat tegen dezelfde tegenstanders. En dat had ik ook bij Ajax gekund, zeker weten. Maar ik vind het absoluut geen gemiste kans. Dit was mijn keuze vorig jaar, daar stond ik toen honderd procent achter."

Zie jij Django Warmerdam slagen bij FC Groningen?

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
0
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
27
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
9
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties