Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk eiste ik geen speeltijd, Berghuis speel je er niet zomaar uit'

Laatste update:

Summerville mocht dit seizoen vier keer invallen in de Premier League. "Dit is pas het begin", aldus de aanvaller. "Ik weet dat spelers het vaak zeggen, maar het is echt zo: ik werk echt dagelijks keihard om beter te worden. Ik wil meer en meer, maar laten we zeggen dat de start lekker is." De aanvaller maakte op 17 september tegen Newcastle United (1-1) zijn eerste minuten in de Premier League voor the Peacocks. "Ik ben de jongste debutant bij Leeds sinds 2003, las ik laatst. Ik krijg mijn kansen van de manager en dat motiveert me om nog meer gas te geven."

Summerville doorliep bijna de gehele jeugdopleiding van Feyenoord, maar een doorbraak in De Kuip zat er na verhuurperiodes aan FC Dordrecht en ADO Den Haag niet in. "Ik wist dat ik met Luis Sinisterra, Steven Berghuis en Luciano Narsingh forse concurrentie had in de jacht op een basisplaats", zegt de vleugelaanvaller. "Dus natuurlijk eiste ik geen speeltijd, Berghuis speel je er niet zomaar uit. Ik hoopte wel op een plan, op een helder idee van de club om mij bij Feyenoord snel naar een hoger niveau te brengen."

De jeugdinternational had nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar besloot na lang wikken en wegen voor een avontuur bij Leeds te kiezen. "Mijn contract liep nog maar een jaar door. Maar ik twijfelde, ik wilde doorbreken", is Summerville eerlijk. "Nee, dan draait het helemaal niet om geld, joh. Dat heb ik wel overal gelezen." De aanvaller miste naar eigen zeggen vooral perspectief. "We zijn gaan praten en mijn zaakwaarnemers lieten de keuze aan mij. En opeens was ik eruit. Ik wilde naar Leeds. Ja, perspectief is het juiste woord. Dat moet er zijn, zonder dat je onredelijke eisen stelt."

Onder Leeds-manager Marcelo Bielsa krijgt Summerville dit seizoen geregeld de kans om zich te laten zien in de Premier League. "Er is hier echt een plan met de jonge jongens", zegt hij. De jongeling kreeg van zijn Argentijnse trainer invalbeurten tegen Newcastle United, West Ham United, Southampton en Wolverhampton Wanderers. "In de beker stond ik in de basis tegen Fulham en viel ik in tegen Arsenal. En geloof me, dat niveau is geen grap, hè. Na afloop zit je gewoon te hijgen in de kleedkamer. Het tempo ligt zo hoog en invallen is dan echt lastig."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties