Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk hoop ik nog op Oranje, maar je hebt Van Dijk, De Ligt en De Vrij'

Laatste update:

"Ik ben trots dat ik al aan zes interlands voor Nederland zit", zegt Hoedt tegenover Het Nieuwsblad. "Van de generatie van 1994 zijn er weinig die het zover brachten. Natuurlijk hoop ik nog op een selectie, maar dan zal ik héél goed moeten zijn. De concurrentie is enorm. Je hebt Virgil van Dijk, maar ook Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij. In Nederland zijn ze altijd bezig over De Ligt, maar De Vrij is ondergewaardeerd. Hij was de beste verdediger in Italië. Hopelijk is het voor mij realistisch om via Anderlecht weer international te worden. In die optiek wordt het belangrijk om snel Champions League te spelen."

Hoedt, die begin mei van de spelerslijst werd afgehaald door Lazio en daardoor niet meer kon uitkomen voor zijn club, noemt zijn keuze voor Anderlecht 'een totaalpakket'. "In 2017 maakte ik een toptransfer naar Southampton (voor 16 miljoen euro, red.)", zegt de verdediger. "Ik begon er goed met 36 wedstrijden in de Premier League, maar daarna werd ik jaar na jaar uitgeleend. Pas op, ik kende een mooi seizoen bij Royal Antwerp en vorig jaar nog bij Lazio in de Champions League. Maar nu wilde ik stabiliteit. Anderlecht wilde me heel graag en bood een contract tot 2025. In België kan ik meespelen voor de prijzen én mijn kinderen meer zien. Ik heb twee kindjes uit een eerdere relatie die ik te weinig zag. Net als mijn vriendin Emma (Heesters, red.), die in Nederland bleef om te werken."

Anderlecht eindigde afgelopen seizoen vierde in de competitie en dus begint Paars-Wit in de voorronde van de Conference League. Hoedt gelooft dat Anderlecht dit seizoen de concurrentie aan kan met Club Brugge, dat de laatste twee jaar kampioen werd. "Ik ben niet naar Anderlecht gekomen voor Jan Lul. Ik had ook opties in Italië, Engeland, Duitsland, maar dat waren teams die spelen voor de plaatsen 7 tot 12 in de competitie. Waarvoor doe je dan mee? Bij het uitspreken van ambities moet je altijd voorzichtig zijn, maar als Nederlander ben ik directer: we gaan voor het hoogste."

Is een oproep voor Oranje realistisch voor Wesley Hoedt?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23
AZ wint van FC Twente, waardoor strijd om plek drie plots weer spannend is
17
Arne Slot heeft in basisopstelling Feyenoord geen plaats voor Santiago Gimenez
1
Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
3
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties