Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk is hij teleurgesteld, maar hij wil nu niet opeens weg bij PSV'

Laatste update:

"Een transfer is op dit moment totaal niet aan de orde. Gastón is gelukkig bij PSV en heeft nog een contract tot medio 2020 bij de club. Ik denk dat de kans zelfs groot is dat PSV hem snel een nieuwe aanbieding doet", vertelt hij aan de regionale omroep. Papasan geeft aan dat hij verwacht dat Sporting, dat in grote crisis verkeert, Pereiro waarschijnlijk niet kan betalen, terwijl Wolfsburg zich nooit officieel in Eindhoven heeft gemeld.

De 22-jarige aanvaller kreeg onlangs te horen dat hij niet mee gaat naar het WK en dat nieuws kwam hard aan bij de enkelvoudig international. Papasan geeft echter aan dat dit geen reden tot vertrek hoeft te zijn: "Dat Pereiro in de Eredivisie speelt, heeft geen nadelige gevolgen voor zijn huidige positie in de nationale ploeg te maken. De Nederlandse competitie kan hem juist heel ver brengen."

Volgens de belangenbehartiger heeft Pereiro op dit moment pech dat bondscoach Óscar Tabárez voor meer ervaren aanvallers als Cristhian Stuani en Jonathan Urretaviscaya kiest ter ondersteuning van Luis Suárez en Edinson Cavani en zal dit niet tot overhaaste beslissingen leiden: "Natuurlijk is Gastón erg teleurgesteld dat hij het WK mist, maar dat wil niet zeggen dat hij nu opeens weg wil uit de Eredivisie en zo snel mogelijk in een grotere competitie wil spelen."

Vind jij dat PSV Gastón Pereiro een nieuwe aanbieding moet doen?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
79
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties