Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk voel ik mij zelfverzekerder met Virgil van Dijk naast mij'

Laatste update:

"Ik heb vaak gezegd dat het altijd goed is om extra kwaliteit aan te trekken en Virgil heeft zeker de kwaliteiten om het team in defensief opzicht te helpen, hij brengt ook een zekere kalmte met zich mee. Persoonlijk voel ik me natuurlijk ook veel zelfverzekerder nu ik weet dat ik een heel goede speler naast me heb staan", liet de Kroaat maandag optekenen tijdens een persconferentie.

"Hij heeft bij Southampton al laten zien dat hij een van de beste verdedigers in de Premier League is en het is alleen maar goed dat we niet zoveel tijd nodig hebben gehad om een klik op het veld te krijgen. Normaal gesproken duurt dat langer, maar als je die kwaliteiten hebt laat je het meteen zien, dat voelt de rest van het team ook. Zo ervaar ik het zelf ook, we hebben dit seizoen een aantal behoorlijk goede wedstrijden gespeeld."

Het is zaterdag de taak van onder meer Lovren en Van Dijk om Cristiano Ronaldo af te stoppen en de verdediger van the Reds weet dat dit geen eenvoudige opgave zal gaan worden: "Ronaldo, Mohamed Salah, Lionel Messi, je moet respect hebben voor dit soort spelers. Hij maakt ieder jaar dertig doelpunten, ook als hij een tegenvallend seizoen doormaakt maakt hij er dertig, dus natuurlijk moeten we hem in de gaten houden."

"Maar wij spelen in de Premier League, tegen een aantal van de beste spitsen ter wereld. Wij weten hoe we als team moeten verdedigen, want als je Ronaldo af wilt stoppen lukt dat alleen maar samen. Het zal natuurlijk voorkomen dat hij in een een-op-een-situatie komt en dat wordt moeilijk, maar ik ben klaar voor de uitdaging. Ik heb zo hard gewerkt om de finale van de Champions League te kunnen spelen en ik ben overal klaar voor."

Denk jij dat Liverpool de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties