Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Natuurlijk wil ik Bergkamp, Van Nistelrooij en Van Persie achterna'

Laatste update:

In gesprek met de Daily Mail wordt Berghuis voorgelegd dat Robin van Persie de laatste was in een gouden tijdperk voor spelers van Nederlandse komaf in de Premier League. Voor hem maakten ook Dennis Bergkamp, Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben en Dirk Kuyt furore op de Engelse velden. "Natuurlijk wil ik hen graag achterna", geeft Berghuis toe. "Van Persie heb ik van die eerste drie het meeste gevolgd in mijn jeugd."

"Van Bergkamp heb ik ook wel wat gezien, net als van Van Nistelrooij. Ik denk dat Van Persie wel mijn favoriet is van de drie. Hij is een linkspoot, is creatief en probeert altijd mooi te voetballen. Hij is leuk om naar te kijken", vindt Berghuis. Hij geeft aan dat hij er alles aan zal doen om zijn tijd bij Watford succesvol te laten zijn. Ter voorbereiding sprak hij met een paar landgenoten die hem al voorgingen richting de Premier League.

"Ik heb met Leroy Fer gepraat en met Dwight Tiendalli. Zij zeiden allebei dat ik het zeker moest doen, omdat de Premier League een geweldige competitie is. En gezien mijn leeftijd denk ik ook dat ik goed gekozen heb. Het niveau in Nederland gaat omlaag en de clubs in andere landen kijken niet meer zo naar de Eredivisie omdat het niveau daalt, denk ik", aldus de flankaanvaller van Watford.

Hij zegt ook dat hij het ijzer wilde smeden nu het heet was, na een goed seizoen in het shirt van AZ. "Vorig jaar had ik een blessure toen ik mijn voet brak, je weet nooit of zoiets weer gebeurt. Ik wilde deze kans dus pakken en ben bij een schitterende club gekomen", zegt Berghuis tevreden. Tot nu toe bleef het bij een invalbeurt van acht minuten in de tweede speelronde, thuis tegen West Bromwich Albion. Zondag speelt Watford thuis tegen Southampton.

-
Ik acht de kans ... dat Steven Berghuis dit seizoen een uitblinker wordt bij Watford

Meer nieuws

Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
2
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Slot denkt aan Nederlander als eerste topaankoop bij Liverpool
17
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
46
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties