Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Natuurlijk wil ik vaker spelen, maar ik voel me heel goed bij Chelsea'

Laatste update:

In zijn eerste jaar op Stamford Bridge was Rémy toch vooral supersub en maakte hij zeven doelpunten in negentien wedstrijden: vaak als invaller. Er is op dit moment belangstelling voor hem van andere Engelse clubs, waarbij West Ham United, Swansea City n Crystal Palace vaak genoemd worden. Trainer Mourinho wil Rémy niet kwijt en de aanvaller zelf is ook niet van zins weg te gaan.

"De interesse vleit me, maar ik wil niet weg bij deze club omdat ik me hier heel goed voel. Natuurlijk wil ik wel vaker aan spelen toekomen, maar dat kan ook hier. Dat is dus ook mijn doel, daar wil ik hard voor blijven werken. De trainer moet aan me zien dat hij op me kan rekenen. In gedachten ben ik gewoon een speler van Chelsea en ik wil op het moment zeker niet weg", belooft Rémy.

Loïc Rémy is te goed voor een rol als back-up bij Chelsea

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties