Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC-aanvoerder Van den Berg krijgt flinke schorsing na aanvaring met Mulder

Laatste update:

De rode kaart voor Van den Berg zorgde vrijdag voor nogal wat ophef, daar de verdediger in eerste instantie een tackle op de bal leek te maken. Mulder zag er echter toch een overtreding in en wilde de middenvelder annex verdediger een gele kaart voorhouden. Vanwege de manier waarop Van den Berg reageerde op het besluit van de arbiter, besloot deze vervolgens een rode prent te trekken.

"Op het moment dat ik fluit voor een overtreding, komt Joey overeind en pakt hij mij stevig in mijn zij vast, met de nodige agressie. Dat vind ik niet kunnen, daarom geef ik hem een rode kaart", was de uitleg van Mulder bij FOX Sports. De scheidsrechter bleef na afloop van de wedstrijd bij zijn besluit om te fluiten voor de actie van Van den Berg: "Als ik de beelden terugzie, zie ik dat Joey een sliding maakt en de bal speelt. Maar ik vond hem wel heel wild inkomen. En daarvoor heb ik gefloten."

NEC verloor met tien man met 1-2 van de talenten uit Amsterdam en zal Van den Berg dus in de komende wedstrijden ook moeten missen. De captain moet de ontmoetingen met Jong AZ, Jong PSV en Helmond Sport aan zich voorbij laten gaat vanwege de door de KNVB opgelegde schorsing.

Drie duels schorsing is...

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
9
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties