Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC bedingt fikse transfersom én doorverkooppercentage voor verkoop Tavsan

Laatste update:

Voetbal International bracht dinsdag nog naar buiten dat onder meer clubs uit Engeland, Italië en Turkije Tavsan graag willen overnemen van NEC, waar zijn contract doorloopt tot de zomer van 2024. Besiktas en Hellas Verona hadden zelfs al een bod neergelegd in Nijmegen en het lijkt er nu op dat laatstgenoemde club als winnaar uit de strijd komt. Een verkoop deze zomer is logisch, daar NEC wil voorkomen dat de jonge aanvaller volgend jaar gratis de deur uitloopt.

Tavsan, onlangs met Jong Oranje actief op het EK, gaf vrijdag in gesprek met De Gelderlander al te kennen toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. "Het is denk ik tijd om een stap te maken. Ik speel al drie jaar bij NEC. Ik heb hier heel mooie, en ook wat mindere, dingen meegemaakt, maar ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Ik ben ambitieus en op een gegeven moment moet je verder kijken. De kans is aanwezig dat ik snel word verkocht, maar tot die tijd geef ik alles voor NEC", aldus de door Verona begeerde aanvaller, die sinds zijn komst in 2020 22 doelpunten en 14 assists in 108 officiële wedstrijden liet noteren.

NEC ontvangt dus een miljoen euro voor Tavsan, mocht de medische keuring in Verona geen problemen opleveren. Eerder deze zomer werd Ibrahim Cissoko voor drie miljoen euro aan Toulouse verkocht. Verder verloor NEC onder andere Joris Kramer aan Go Ahead Eagles, Oussama Tannane aan Umm-Salal en Iván Márquez aan 1. FC Nürnberg. Onder meer Bram Nuytinck, Mees Hoedemakers en Sontje Hansen werden juist verwelkomd door trainer Rogier Meijer.

Vind jij Elayis Tavsan goed genoeg voor de Serie A?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties