Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC behoudt koppositie dankzij bevrijdende treffer in slotfase

Laatste update:

Ondanks een fanatieke start had NEC het lastig tegen de nummer negen van de Jupiler League, die overduidelijk niet naar Nijmegen was afgereisd om frivool de aanval te zoeken. In het eerste halfuur bleven grote kansen dan ook uit, maar in de 32e minuut brak Limbombe toch de ban. De aanvaller speelde zichzelf vrij en plaatste de bal in de hoek. Kort daarop leek de thuisploeg na een scrimmage op 2-0 te gaan komen, maar met kunst- en vliegwerk hield Danny Wintjens zijn doel schoon.

De Venlose hoop bleef daarmee in leven en de bezoekers kwamen na rust uit het niets op gelijke hoogte. NEC-goalie Joshua Smits verkeek zich op een vrije trap, waarvan Guus Joppen optimaal profiteerde. Vito van Crooy kreeg kort daarna rood, waardoor de thuisploeg nog een half uur met een man meer had om de voorsprong weer in ere te herstellen. VVV leek echter stand te gaan houden, maar in de slotfase sloeg de thuisploeg alsnog toe: Limbobe tekende op fraaie wijze voor de 2-1.

Eerste Divisie
NEC
2 - 1
VVV-Venlo

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties