Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC bevestigt geruchten en zet technisch manager op non-actief

Laatste update:

De samenwerking met Hoekman werd met veel energie en vertrouwen gestart, maar de verwachtingen bleken helaas niet te stroken met de invulling en uitvoering van de functie, zo schrijft NEC in het statement dat op de officiële website is verschenen. De lopende zaken worden overgenomen door RvC-lid Peter Wisgerhof.

"We hebben de technische structuur van de club geëvalueerd", zegt algemeen directeur Bart van Ingen van NEC. "Wat ging er goed en wat ging er minder goed in de nieuwe constructie? En wat kunnen we doen om het belang van NEC maximaal te dienen, op korte maar vooral ook op de lange termijn? Hier zullen we in de huidige situatie een vervolg aan geven."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties