Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC bijna kampioen: 'We hebben cola, bier en wodka'

Laatste update:

Pothuizen is tegenwoordig teammanager bij NEC en heeft een belangrijke taak. "Er is cola, bier en wodka, maar ook organisatorisch komt er heel wat bij kijken", lacht hij in gesprek met de NOS. Pothuizen is verrast dat NEC dit seizoen zo oppermachtig bleek te zijn in de Jupiler League: "We hebben een sterke aanval, maar dat het zo makkelijk zou gaan, had ik niet verwacht. In de Eredivisie zal er wel wat bij moeten komen, er wordt volgend jaar weer heel anders gevoetbald. Achter de schermen wordt gewerkt aan versterkingen."

Verdediger Rens van Eijden is vooral blij voor de supporters van NEC. Hij weet nog goed dat er in mei 2014 rijen stonden voor de kassa van stadion De Goffert. "Waren we net gedegradeerd. Maar daar stonden ze, hè. Supporters die een seizoenkaart wilden hebben. Dat is bij mij blijven hangen. Net als die volle uitvakken overal", zegt Van Eijden in het Brabants Dagblad. "Maar dit seizoen, dit succes, die schaal... dat is van ons allemaal."

-
Denk je dat de huidige selectie van NEC al sterk genoeg is voor de Eredivisie?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties