Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC blijft na povere vertoning tegen Roda JC nog altijd zonder thuiszege

Laatste update:

Het was geen overbodige luxe geweest in het koude Goffertstadion: hartverwarmend voetbal. Dat kwam er echter niet van. Leroy George raakte na vier minuten spelen nog wel de kruising met een goede vrije trap, maar dat bleek ook meteen het onbedreigde hoogtepunt van de eerste 45 minuten te zijn. NEC had meer balbezit, maar kon weinig uitrichten in de voorste regionen. Roda JC daarentegen vond het prima en bekommerde zich niet al te veel om aanvallen. Pas in de slotminuten van het eerste bedrijf werd de ploeg enigszins dreigend via een schot van Mitchell Donald. Dat ging echter een meter naast.

Na de pauze werd het ietsje leuker en dat was met name te danken aan de wijze waarop NEC uit de kleedkamer kwam. De ploeg zocht vanaf de aftrap de aanval en dat leidde na drie minuten bijna tot de openingstreffer. Filip Kurto, die tot dan toe enkel een schotje van Sören Rieks onschadelijk hoefde te maken, liet een hoge voorzet uit zijn handen glippen, waarna Victor Pálsson voor open doel kon inkoppen. De IJslander schrok echter van de mogelijkheid en werkte de bal over.

Langzaam maar zeker voerde de thuisploeg de druk nadien verder op. Nadat Michel Breuer uit een hoekschop rakelings naast kopte, werd de dadendrang van NEC echter flink beteugeld. Conboy ging namelijk met een gestrekt been door op de schenen van Davy De Beule. Scheidsrechter Richard Liesveld kon niks anders doen de back van het veld te sturen. Het thuispubliek trok die beslissing echter in twijfel en keerde zich nadien fel tegen de leidsman, die in de daaropvolgende minuten diverse gele kaarten moest trekken om het brandje in de kiem te smoren.

Het restant van de wedstrijd behoorde toe aan de gasten uit Kerkrade, die na het rood voor Conboy eindelijk wat meer de aanval zochten en NEC in de defensie dwongen. Dat de ploeg van Ruud Brood echter ook nu nauwelijks iets wist te creëren was symptomatisch voor het gebrek aan slagkracht van de bezoekers. Nota bene NEC-invaller Rémy Amieux was nog het dichtst bij een treffer, maar zijn knal werd over de lat getild door Kurto. De 0-0 stand, die recht deed aan de ontmoeting, bleef dan ook gehandhaafd.

-

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
31
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties