Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC dankt doelman Jones voor punt op bezoek bij sc Heerenveen

Laatste update:

Heerenveen had het beste van het spel in de openingsfase. NEC verdedigde soms rommelig, maar dat leidde niet tot hele grote kansen. Stefano Marzo en Arber Zeneli hadden beiden wel schoten in huis, maar deze zeilden naast. De druk van de Friezen bleef onophoudelijk, maar grote kansen werden er niet afgedwongen. De beste kans was er nog voor Zeneli, toen een vrije trap door werd gekopt naar de tweede paal. De bal kwam alleen zo snel op hem af, dat richting geven aan de kopbal een bijna onmogelijke taak was.

Uiteindelijk kreeg Heerenveen zijn kans, maar niet dankzij een fraai uitgespeelde aanval. De bal kwam via NEC-verdediger Lucas Woudenberg terecht bij Henk Veerman, die een-op-een met Jones niet faalde en beheerst de 1-0 liet aantekenen. De goal zorgde ervoor dat de druk van de thuisploeg wat afnam, waardoor de Nijmegenaren wat meer aan voetballen toekwamen. Het leverde een kleine kopkans op voor Wojciech Golla. De beste mogelijkheden bleven voor Heerenveen via Zeneli en Veerman. Met name laatstgenoemde had moet scoren, maar de spits schoot rakelings over.

Na rust kwam NEC een stuk beter uit de kleedkamer. Eerst was het Navarone Foor die met zijn schot Mulder al passeerde, maar de goed opgestelde Jerry St. Juste blokkeerde de bal op de doellijn. Luttele minuten later schoot de net ingevallen Mihai Roman voorlangs. Aan de overkant had Jones veel moeite met een vrije trap van Caner Cavlan, die net voor de Australiër nog raar opstuitte. Toch werd het betere spel van NEC na rust beloond met de gelijkmaker. Christian Santos stuurde Joey Sleegers diep, die via het been van St. Juste de bal binnenschoot.

Heerenveen ging op jacht naar een nieuwe voorsprong en vond die eerst bijna via een van richting veranderd schot van Sam Larsson en daarna redde Jones schitterend op een schuiver van Joost van Aken. Invaller Te Vrede had even later de 2-1 moeten maken na een geweldige lage voorzet van Larsson, maar weer redde Jones. Bij NEC had Santos nog een aardige schietkans, maar hij mikte net naast. Even later kreeg Te Vrede nogmaals een uitgelezen kans. Hij werd neergelegd door Van Eijden, die daarvoor zijn tweede gele kaart ontving. Vanaf elf meter wist de spits vervolgens niet Jones te passeren, waarmee de doelman een punt voor zijn ploeg over de streep sleepte.

-

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties