Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC degradeert na wanprestatie, RKC langs rand van de afgrond

Laatste update:

NEC - Sparta Rotterdam 1-3
De 1-0 nederlaag op Het Kasteel van afgelopen vrijdag kwam hard aan in Nijmegen, maar niemand die nog serieus rekening hield met een rampscenario zoals zich dat zondagmiddag voltrok. De nummer zestien van de Jupiler League liet er geen gras over groeien en nam meteen het initiatief. De eerste kans was dan ook voor Mimoun Mahi, wiens schot nog voorlangs ging. Niet veel later was het alsnog raak. Rens van Eijden, Jeffrey Leiwakabessy en Kevin Conboy grepen niet in bij Roald van Hout, die Kalle Johnsson klopte. NEC poogde meteen om de schade te repareren en dat offensief leidde tot een mogelijkheid voor Sören Rieks, wiens inzet op de paal eindigde.

Nadien dompelden de elf Spartanen het aardig gevulde Gofferstadion in diepe rouw. Huseyin Dogan vond met een indraaiende vrije trap Mahi, die profiteerde van opnieuw slecht verdedigen achterin bij de thuisploeg. Alireza Jahanbakhsh, de held van vorige week, zag daarna nog een inzet van de lijn gehaald worden, maar Sparta deelde nog voor rust de genadeklap uit: Steef Nieuwendaal zorgde met een verwoestende knal voor de 0-3. Sparta liet vervolgens na om de score verder uit te bouwen tegen het murw geslagen NEC, dat via Ryan Koolwijk (kopbal) nog wel de eer redde. Geen thuisfan die daar echter enige waarde aan hechtte.

RKC Waalwijk - De Graafschap 1-1
De Graafschap maakte in het thuisduel met RKC Waalwijk al een prima indruk, maar de Doetinchemmers verloren tegen de verhouding in met 0-1. Ook in Waalwijk beten de Superboeren flink van zich af. Het begin was weliswaar voor RKC, dat via Evander Sno een kansje kreeg, maar daarna liet De Graafschap zich zien. Ex-Ajacied Vincent Vermeij was enkele keren gevaarlijk voor de bezoekers, die het spel mochten maken van RKC. Na rust leidde het tot een doelpunt voor De Graafschap: een voorzet van Edwin Linssen werd door Dean Koolhof afgewerkt.

De fans van De Graafschap in het bomvolle uitvak vierden alvast een voorzichtig feestje, maar lang bleef de voorsprong niet op het bord staan. Romeo Castelen kwam namens de Eredivisionist goed door op rechts, gaf voor en zag dat Jean-David Beauguel de bal bij de eerste paal kon binnentikken. Beide partijen probeerden daarna de controle te pakken, maar dat lukte niet. De beste kans was nog voor Castelen, maar hij schoot tegen keeper Theo Zwarthoed aan. Vlak voor tijd miste Tim Vincken een gigantische kans, door op aangegeven van Vermeij in het zijnet te schieten. Ook in de laatste minuut kwam RKC bijzonder goed weg. Een inzet van Vermeij werd van de lijn gehaald, Nathan Kabasele schoot rakelings over. Dat betekende dus dat RKC langs de rand van de afgrond scheerde, want een tegengoal in die fase zou vrijwel zeker degradatie betekenen.

-

Meer nieuws

The Times weet welke rol Slot precies gaat krijgen binnen organisatie Liverpool
2
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
1
Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
3
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
28
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties