Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC doet dubbele zaken met AZ en stuurt Ten Voorde naar Breda

Laatste update:

Boymans en Falkenburg komen dit seizoen bij AZ nauwelijks aan spelen toe. Boymans, die concurrentie heeft van Jozy Altidore, kwam in competitieverband tot een basisplaats en vier invalbeurten. Falkenburg kwam wat vaker in actie: hij stond dit seizoen in de Eredivisie zeven keer in de basisopstelling en viel ook zeven keer in. Bij Falkenburg heeft NEC een optie tot koop afgedwongen, of dat ook bij Boymans het geval is, is nog niet bekend.

Door de komst van Boymans is Ten Voorde overbodig geworden en de 21-jarige aanvaller zal het seizoen afmaken bij NAC Breda, zo meldt de Brabantse club op de officiële website. Ten Voorde speelde dit seizoen al achttien wedstrijden voor NEC: elf als basisspeler en zeven als invaller. Hij maakte drie doelpunten.

Technisch directeur Jeffrey van As liet weten verheugd te zijn met het aantrekken van Ten Voorde. "We zijn blij dat hij de rest van het seizoen in Breda speelt", zei de sportbestuurder van NAC. "Hij is een spits die past bij onze manier van spelen. Het is dan ook absoluut geen diskwalificatie van onze huidige spelers, maar een versterking in de breedte."

Is Ruud Boymans wel een verbetering ten opzichte van Rick ten Voorde?

Meer nieuws

Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
63
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
9
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
11
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Engeland neemt Ajax-middenvelder Jordan Henderson niet mee naar het EK
60
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties