Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC-fans halen uit naar clubleiding om spandoek: 'Jullie zijn knettergek'

Laatste update:

Op het spandoek in Helmond stond: Zwart het mysterie en de kracht van de magie. NEC gaf aan dat het spandoek geweigerd werd omdat het niet was aangemeld, wat volgens de club een vaste procedure is. In die verklaring konden de fans van Legio Noviomagum zich niet vinden. "Dit is één bandieri uit een serie van vier waarop de tekst van een lied van de Nijmeegse Doemaarwatjes staat. De beredenering van de weigering slaat kant noch wal. Het woord 'zwart' kan racistisch worden opgevat, werd ons verteld. De angst heerst dat de media het oppakt en NEC als racistische club wordt neergezet. Ronduit bizar."

Omroep Gelderland meldt dat de supporters maandagavond in De Goffert een zwart spandoek toonden met andere teksten van de Doemaarwatjes over de clubkleuren. "Clubkleuren zijn niet welkom, maar leugenaars wel. Jullie zijn knettergek", zo viel er te lezen op een van de spandoeken. NEC gaat volgens de regionale omroep later deze week in gesprek met de boze achterban.

Van Schaik verwerpt link met racisme omtrent verwijderd spandoek van NEC

Lees hier de verklaring van Wilco van Schaik.Lees artikel

Legio Noviomagum reageerde eerder al vol verbazing op een verklaring van NEC-directeur Wilco van Schaik. "Een reactie waarbij NEC hun straat snel schoonveegt over de rug van ons. Dat accepteren wij niet. Er wordt gesproken over gemaakte afspraken, afspraken die men bij NEC zelf blijkbaar niet kent. Wij concluderen dat de door ons gemaakte afspraken met NEC's veiligheidscoördinator niet bekend zijn bij Wilco van Schaik aangezien de onwaarheden die hij vertelt."

Eerste Divisie
NEC
0 - 0
Jong FC Utrecht

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties