Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC haalt jeugdexponent Ajax op uit Slowakije en bedingt optie tot koop

Laatste update:

De 25-jarige linksback is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij debuteerde nooit voor de topclub en speelde tussen 2011 en 2016 voor FC Groningen. Afgelopen zomer liep zijn contract af en tekende Burnet voor drie seizoenen in Bratislava, met de optie voor een extra jaar. Hij begon het seizoen met ploeggenoten als Ruben Ligeon, Lesley de Sa, Mitchell Schet en Joeri de Kamps. Burnet speelde dit seizoen acht duels.

"Lorenzo kwam met bepaalde verwachtingen hierheen uit de Nederlandse competitie, maar die verwachtingen zijn helaas niet ingelost", licht vicevoorzitter Ivan Kmotrík toe op de website van Slovan. "Ik betreur het dat het niet is gelukt. We hebben besloten om hem te verhuren aan een club in zijn thuisland, waar hij ervaring kan opdoen. Een onderdeel van de deal is financiële compensatie van NEC en de mogelijkheid tot een definitieve transfer in de zomer."

Een goede zet van NEC?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
29
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
35
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties