Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC heeft 'met afgrijzen kennisgenomen' van beslissing sterspeler

Laatste update:

NEC had de international van Iran graag verkocht aan Brighton & Hove Albion en had al een akkoord met de Engelse club, over een afkoopsom van twee miljoen euro. Jahanbakhsh zelf zag een overgang naar de Championship echter niet zitten en dus ketste de transfer af. Volgens de Gelderlander heeft de aanvaller zich daarmee bepaald niet geliefd gemaakt bij de Nijmeegse beleidsbepalers.

Het regionale dagblad schrijft dat in Nijmegen 'met afgrijzen kennisgenomen' is van de beslissing van de Iraniër, omdat een bedrag van twee miljoen een uitstekende opbrengst is voor een speler die één goed seizoen in de Jupiler League achter de rug heeft. Jahanbakhsh geeft naar verluidt de voorkeur aan een transfer binnen Nederland boven een overgang naar een buitenlandse club.

Denk je dat Alireza Jahanbakhsh bij NEC blijft?

Meer nieuws

Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
19
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
1
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Olympique Marseille
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
22
PSV vist achter het net: target Zeno Debast maakt voor 16 à 18 miljoen transfer
2
Blunder stadionspeaker leidde tot hilariteit bij Roda: 'Tranen over de wangen'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties