Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC houdt vertrouwen na achtste nederlaag: 'Deze periode achter ons laten'

Laatste update:

Door doelpunten van Rafik Zekhnini en Jari Oosterwijk bleven de drie punten in Enschede. In aanloop naar de wedstrijd kreeg De Gier nog maar eens te horen dat de clubleiding nog altijd alle vertrouwen in hem heeft. "Dat is deze week duidelijk geworden. Dat doet mij en de rest van de staf goed. Alleen moet je dat wel op het veld laten zien", zegt de coach tegenover Omroep Gelderland. "We moeten nu eens tien dagen heel goed nadenken en fris worden voor de tweede seizoenshelft. En deze periode achter ons laten. Het is voor iedereen belangrijk om te bezinnen."

Vlak na rust verdubbelde Oosterwijk de voorsprong. Daarna wist NEC nauwelijks meer gevaarlijk te worden en eindigde het nog met tien man na een rode kaart van Paolo Sabak in de 83ste minuut. "En dan mag je blij zijn dat het geen 3-0 of 4-0 wordt. Dit zijn de donkere dagen voor kerst en waarin wij de gifbeker schijnbaar helemaal leeg moeten drinken", besluit de vijftigjarige trainer.

-
Jack de Gier is de juist trainer voor NEC

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties