Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC kan Vitesse geen pijn doen en eindigt met acht man

Laatste update:

Er was dus spektakel genoeg in de Gelderse derby, die direct na het eerste fluitsignaal op gang kwam. De eerste kans was voor NEC-spits Rick ten Voorde, die uit een hoekschop naast kopte, en kort hierna leverde de tweede kans van de gasten de 0-1 op. Hoewel, kans? Velthuizen kreeg de bal teruggespeeld en er leek niets aan de hand te zijn, daar de keeper alle tijd had om op te ruimen. Velthuizen ging echter met de bal wandelen en werd verrast door Melvin Platje, die profiteerde van de enorme keepersfout en scoorde. Vitesse moest dus al vroeg in de achtervolging en kreeg al snel een goede kans op de gelijkmaker, maar Gabor Babos keerde een schot van Renato Ibarra en Bony (bekeken door vele buitenlandse scouts) schoot de rebound over het vijandelijke doel.

Zoals verwacht kon worden nam de druk van Vitesse toe en de gelijkmaker liet dan ook niet lang op zich wachten. Ibarra bediende Bony, die met een stijlvolle kopbal de 1-1 voor zijn rekening nam. Bony kreeg kort hierna opnieuw een goede kopkans, maar mikte nu te hoog, terwijl ook Jan-Arie van der Heijden de bal niet onder de lat kreeg. Een schot van Marco van Ginkel werd corner getikt door Babos, net nadat Nathaniel Will aan de overkant rakelings naast had geschoten. NEC kreeg dus ook wel degelijk kansen en een van richting veranderd schot van Nick van der Velden werd stijlvol gepakt door Velthuizen, terwijl Leroy George zijn voet niet goed tegen de bal kreeg en Platje te lang treuzelde.

NEC deed dus aardig mee, maar kwam kort voor rust met een man minder op het veld te staan. Pálsson kreeg wegens obstructie zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Ruud Bossen, zodat het tien tegen elf werd. Vitesse profiteerde al snel van die overtalsituatie, want kort in de tweede helft zette Kashia de thuisploeg op voorsprong. De verdediger kon de bal controleren bij een half afgeslagen corner, waarna hij Babos kansloos liet met een hard schot. Vitesse bleef hierna de bovenliggende partij en de supporters van de gastheren wachtten met smart op het derde doelpunt van hun favoriete ploeg. Van Ginkel probeerde het, maar zijn schot werd corner getikt door Babos.

De keeper van NEC moest bij de les blijven. Jonathan Reis bezorgde de bal bij Ibarra, die van dichtbij kon binnenschieten, maar over knalde. Het tempo verdween hierna enigszins uit de wedstrijd en NEC bleef loeren op mogelijkheden om toch nog een punt uit het vuur te slepen. De Nijmegenaren kwamen er ook wel een paar keer dreigend uit, maar Velthuizen werd niet meer aan het werk gezet. Aan de overkant moest Babos een inzet van Reis uit de verre hoek tikken, maar hij kon niet voorkomen dat Bony er tien minuten voor tijd alsnog 3-1 van maakte. NEC eindigde de derby uiteindelijk met acht man, omdat kort na de goal van Bony ook Amieux zijn tweede gele kaart kreeg en Koolwijk zelfs een directe rode kaart ontving na een trap op de kuiten van Tomás Kalas. Met drie man meer op het veld verzorgde invaller Havenaar met een simpele kopbal het slotakkoord.

-

Meer nieuws

Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
2
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
10
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
21
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties