Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC kent vliegende start en boekt ruime zege; deceptie voor ADO

Laatste update:

ADO beleefde een dramatische start in De Goffert, want binnen twaalf minuten stond het 2-0. Kévin Mayi vond na een uitstekende pass van Ferdi Kadioglu de bovenhoek en een eigen doelpunt van Tyronne Ebuehi (na een kopbal van Dario Dumic) leverde de 2-0 op. Het was de snelste voorsprong met een marge van twee treffers voor NEC sinds augustus 2011. Daar bleef het niet bij, want één minuut voor de verplichte onderbreking werd het 3-0. Mohamed Rayhi kreeg de bal mee van Mayi en vond vervolgens de korte hoek.

NEC maakte daarmee in de eerste helft meer doelpunten dan men schoten op doel van ADO had gelost: drie om twee. ADO probeerde na de tweede treffer de weg naar voren te vinden, maar veel verder dan een mogelijkheid voor Édouard Duplan kwam het team van Zeljko Petrovic niet. In de blessuretijd van het eerste bedrijf had het nog 4-0 kunnen worden, ware het niet dat Dumic bij een hoekschop net naast kopte. Ondanks de ruime achterstand besloot Petrovic om het elftal voor de tweede helft niet te wijzigen.

ADO kwam in het eerste kwartier van de tweede helft niet verder dan een poging van Gervane Kastaneer en later probeerde ook Aschraf El Mahdioui nog, tevergeefs, om het bezoek terug te brengen in de wedstrijd. ADO kreeg echter steeds geen grip op de wedstrijd en ook de invallers Dennis van der Heijden, Ruben Schaken en Jerdy Schouten konden het verschil niet maken. ADO staat nu na zestien speelronden met veertien punten op de vijftiende plaats in de Eredivisie en kan ingehaald worden door PEC Zwolle.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger, denk je?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
4
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties