Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC kruipt punt weg van ADO na gelijkspel in 'kleine klassieker'

Laatste update:

NEC bleef de eerste drie wedstrijden van 2014 ongeslagen, maar kreeg woensdag na een kwartier spelen al een tik van NAC. Onzorgvuldig uitverdedigen werd linea recta afgestraft door de bezoekers: Tobias Haitz verspeelde de bal aan Uros Matic en die gaf direct af aan Poepon. Via Anouar Hadouir kwam de bal weer voor de voeten van Poepon en die haalde zonder nadenken kiezelhard uit richting de linkerkruising: Kalle Johnsson was machteloos op het schot dat tegen de touwen vloog.

NEC raakte niet van de kaart door de treffer van Poepon en sloeg een zestal minuten later zelf terug. Jeffrey Leiwakabessy plaatste een vrije schop op het hoofd van Michael Higdon en die kopte keurig door richting het midden: Van Eijden stond daar al klaar om de bal uit de lucht te plukken en in één keer binnen te schieten. NEC had daarmee direct een antwoord en nam het initiatief over van NAC. Jakob Jantscher poeierde voor rust nog een vrije trap snoeihard op de lat en Leiwakabessy schoot in kansrijke positie voorlangs.

In de tweede helft viel het wat tegen van beide kanten. Echte opwinding voor het doel bleef geruime tijd uit; een schot van Tim Gilissen op de vuisten van Johnsson en een kopbal van Poepon over het NEC-doel waren spaarzame kansen. Aan de overkant mikte Alireza Jahanbakhsh op doel, maar stuitte hij op Jelle ten Rouwelaar. Marnick Vermijl kwam niet verder een minieme kopkans na voorbereidend werk van Sören Rieks en Higdon. Een kwartier voor tijd kwam er echter weer leven in de brouwerij.

Haitz kreeg zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Ed Janssen en kon vertrekken: NEC moest het eindsignaal zodoende zien te halen met een man minder en ging minder op de winst spelen. Verdedigen tot de laatste snik was vanaf dat moment het motto en behoudens enkele hachelijke situaties lukte dat ook goed. NAC probeerde het nog over links, rechts en via het midden, maar brak de thuisclub niet. Poepon was kort voor tijd nog het dichtst bij met een kopbal die naast ging.

-
Speelt NEC zich dit seizoen veilig van degradatie?

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
1
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties