Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC legt Ogawa definitief vast en schept duidelijkheid over nóg 12 spelers

Laatste update:

Begin deze maand werd al bekend dat weldra over Ogawa besloten zou worden. Nu wendt NEC de eerste dag van de lente aan voor het heuglijke nieuws. Ogawa tekent tot medio 2027, waarmee de club zich voor de komende jaren van doelpunten verzekert. De 26-jarige spits maakte er al twaalf in zijn eerste 28 wedstrijden voor de Nijmegenaren.

"We zijn heel blij dat we Koki kunnen behouden", laat technisch directeur Carlos Aalbers optekenen. "Deze optie was ook prijstechnisch gezien een goede deal voor ons als club."

"Koki doet het goed in zijn eerste seizoen en toont wekelijks zijn waarde op het veld. Daarnaast is het voor Koki fijn dat we hem duidelijkheid hebben verschaft, omdat hij binnenkort zijn tweede kindje verwacht en zich dus kan voorbereiden op een verlengde periode in Nijmegen." Japan is na twee duels nog foutloos in de WK-kwalificatie.

Ogawa's vorm werd vorige week ook al op fraaie wijze beloond. De nog altijd enkelvoudig Japans international werd voor het eerst in vijf jaar opgeroepen voor het Japanse nationale team, dat donderdag aantreedt tegen Noord-Korea in de WK-kwalificatie.

In zijn eerste interland was Ogawa direct goed voor een hattrick. Dat moment dateert van december 2019, toen Japan met 5-0 won van Hongkong.

Ogawa moet donderdag overigens wel genoegen nemen met een plek op de bank. Feyenoorder Ayase Ueda krijgt de voorkeur in de punt bij Japan. Ook AZ'er Yukinari Sugawara en voormalig Eredivisionisten Ritsu Doan en Ko Itakura hebben een basisplaats bij Samurai Blue. Japan is na twee duels nog altijd foutloos in de WK-kwalificatie.

Ook Verdonk en Pereira langer in Nijmegen


NEC bevestigt tevens dat de verbintenissen van Calvin Verdonk en Brayann Pereira zijn verlengd. Die van Verdonk - de speler met de meeste minuten voor de Nijmegenaren dit seizoen - is met één jaar opengebroken. Pereira werd gehuurd van AJ Auxerre en is nu definitief overgenomen. Net als Ogawa tekent de vleugelverdediger tot medio 2027.

Verder wordt er op een later moment beslist over Rober González, op wie NEC ook een koopoptie heeft. Hetzelfde geldt voor het verlengen met Sylla Sow. Youri Baas, Tjaronn Chery, Yvandro Borges en Mathias Ross keren in principe terug bij hun eigenlijke broodheer. Met Lasse Schöne gaat de club nog in gesprek.

NEC maakt verder kenbaar niet verder te gaan met Guus Gertsen en Nils Rossen. Laatstgenoemde houdt echter de optie op een langer verblijf, mocht er schot in zijn ontwikkeling komen. Het verlengen met Bas Dost hangt af van diens gezondheidssituatie.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
11
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties