Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC loert op verbannen 'vedette': 'Denkt hij dat Barcelona gaat komen?'

Laatste update:

De Nijmegenaren hebben al langer interesse in Bossaerts, die door Oostende is verbannen naar het B-team. In het verleden was de jongeling enkele seizoenen werkzaam bij Anderlecht en Manchester City. Bossaerts mag per direct vertrekken bij de Belgische club, zo benadrukt technisch directeur Hugo Broos nogmaals in gesprek met Het Nieuwsblad.

"Ach, met Bossaerts sprak ik al twee keer. NEC is geen club aan de Costa del Sol, neen. Maar denkt hij dat Barcelona gaat komen? De realiteit is dat er amper interesse is. Als hij NEC weigert, kan hij straks wellicht een andere job gaan zoeken voor minder geld. Maar goed, hij mag me een ouwe zaag vinden", aldus Broos, die constateert dat 'de jeugd' meer voor zichzelf opkomt.

"Ik zie ook hoe mondig mijn kleindochters van veertien zijn. En dat zijn dan nog mijn oogappels van wie ik veel kan verdragen. Toen ik debuteerde bij Anderlecht durfde ik amper te bewegen naast Van Himst. Nu doen spelers snel alsof ze anciens zijn. De slinger slaat soms door en dan worden het vedettes. Dat willen we niet meer", besluit de sportbestuurder.

Een goede aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
3
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
14
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties