Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC luistert rentree in Eredivisie na geweldige uithaal op met zege

Laatste update:

Het team van trainer Ernest Faber begon net als de bezoekende formatie met aanvallende intenties aan de wedstrijd en de eerste kans was voor Excelsior. Doelman Hyannes Thór Halldórsson sloeg een krullend schot van Brandley Kuwas na zes minuten uit de hoek. Voor NEC was Christian Santos het meest gevaarlijk. De Venezolaan, die vorig seizoen 23 keer scoorde in de Jupiler League, kopte tegendraads naast en zag na ruim een kwartier een kopbal in een mêlee van tegenstanders eindigen.

NEC trok de wedstrijd steeds meer naar zich toe en de aanvallen van Excelsior strandden steevast, maar er zou geen treffer vallen in de eerste helft. Met twee ongewijzigde ploegen hoopten Faber en Alfons Groenendijk dat hun elftallen het scorebord in beweging konden krijgen en de eerste kans was voor Tom van Weert, die na een pass van Jeff Stans er enkel een hoekschop wist uit te slepen. Meer werd er lange tijd niet gecreëerd en er werd relatief traag en slordig gespeeld.

Twintig minuten voor tijd dacht een deel van het publiek aan een strafschop toen Rens van Eijden tegen ploeggenoot Sjoerd Ars was aangelopen, maar scheidsrechter Jeroen Manschot liet terecht doorspelen. Van Eijden moest zich met een dik oog wel laten vervangen. Excelsior ging met invallers Jordan Botaka en Daryl van Mieghem wat frisser voetballen, maar werd niet gevaarlijk. De beste kans was nog voor Foor, die een boogbal naast mikte. Diezelfde Foor scoorde twee minuten voor tijd alsnog: hij vond de ruimte om met links uit te halen en vond met een schitterende uithaal de korte hoek.

-
Een terechte zege voor NEC?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties