Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC slaat na transferperiode toe en haalt Ndayishimiye in huis

Laatste update:

Volgens Belgische media hadden ook clubs als Liverpool, AS Monaco en Juventus interesse in het talent dat opgeleid werd door Anderlecht. Na Paolo Sabak (KRC Genk), Leroy Labylle (VVV Venlo) en Mathias Bossaerts (KV Oostende) is Ndayishimiye de vierde Belg in drie maanden tijd die door NEC wordt aangetrokken. "Mike Trésor is een snelle en technisch vaardige voorhoedespeler, welke op alle posities voorin uit de voeten kan, maar in eerste instantie voor de rechterflank in beeld komt", vertelt technisch directeur Remco Oversier op de clubwebsite.

View this post on Instagram

We wensen de stadionspeaker van NEC alle sterkte toe ?? Mike Trésor Ndayishimiye, negentien jaar, verlaat Anderlecht en heeft transfervrij voor drie seizoenen in Nijmegen getekend (Foto via @necnijmegen) #transfer #necnijmegen #donedeal #ndayishimiye #anderlecht #nijmegen #024

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Oversier vervolgt: "Hij heeft zowel in de opleiding van Anderlecht als bij de nationale jeugdelftallen van België laten zien over een neusje voor de goal te beschikken. De komende jaren krijgt Mike Trésor, net als onze eigen jonge jongens en eerder aangetrokken talenten, de tijd en ruimte om zijn talent bij ons verder te ontwikkelen, waarbij we hopen en verwachten dat hij zich zal ontwikkelen tot een belangrijke speler voor NEC."

De multifunctionele aanvaller zegt 'blij en trots' te zijn dat hij de komende drie jaar voor NEC zal uitkomen. "De club heeft een duidelijke visie en in de gesprekken die ik met de leiding heb gevoerd ben ik enthousiast geraakt over het pad dat ze voor mij voor ogen hebben. Bij de club hebben zich al diverse aanvallers goed ontwikkeld en een mooie stap gemaakt. Ik ben er enorm op gebrand om hier eenzelfde ontwikkeling door te maken. Ik kijk uit naar mijn eerste speelminuten in het rood, groen en zwart."

Goede zet van NEC?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
10
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties