Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC vergeet te dure Been en hoopt snel duidelijkheid te krijgen

Laatste update:

Faber is vertrokken als assistent van Phillip Cocu bij PSV, omdat hij weer op eigen benen wil staan. De coach was ook in beeld bij Roda JC Kerkrade, maar bedankte de Limburgers voor de belangstelling, omdat hij in wilde gaan op een aanbieding van een andere club. Alles wijst er nu op dat hij aan de slag zal gaan als de eindverantwoordelijke bij NEC.

Kees Ploegsma senior, de zaakwaarnemer van de 43-jarige Faber, bevestigt tegenover De Gelderlander dat de onderhandelingen met NEC gaande zijn. Volgens Ploegsma is het 'de intentie' om met elkaar in zee te gaan. NEC heeft tegenover het regionale dagblad ook al bevestigd dat Faber de belangrijkste kandidaat is om Brood op te volgen. Brood wordt juist weer de opvolger van Faber bij PSV.

Denk je dat Ernest Faber een goede coach zou zijn voor NEC?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
18
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
5
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties