Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC wil de nummer één van Gelderland zijn: 'Vitesse gaat eraan'

Laatste update:

Vitesse heeft immers tien punten en speelt zondag tegen Feyenoord. Bij een nederlaag van de Arnhemmers blijft NEC hoger staan op de ranglijst, of over twee weken als de streekgenoot wordt verslagen. Jonathan Okita heeft zin in de derby. "We gaan winnen tegen Vitesse. Dat wordt mijn eerste derby. Het is thuis, we gaan het laten zien voor ons eigen publiek. Daarom gaat Vitesse eraan", verzekerde de aanvaller, die zaterdag goed was voor twee assists en een doelpunt, aan Omroep Gelderland.

"We zijn in vorm, daarom hebben we nu ook drie punten gepakt." Souffian El Karouani kijkt ook uit naar de derby. "Wij gaan er alles aan doen om op zondag 17 oktober van Vitesse te winnen en het publiek een leuke wedstrijd te geven", zegt de linksback.

Meijer was zaterdag blij met de 1-3 zege op Fortuna Sittard. Hij ziet steeds meer verbetering in het spel van de Nijmegenaren, maar bleef ook kritisch. "We hadden het in de openingsfase even lastig, maar daarna hebben we het echt goed opgepakt", benadrukte de trainer van NEC aan de Gelderlander. "Ik had vrijwel de hele wedstrijd het gevoel dat we de controle hadden. (...) Ik heb veel mooie aanvallen gezien."

"We hebben wel verzuimd om nog een doelpunt te maken in de slotfase." NEC maakte zes goals in de laatste twee uitduels in de Eredivisie, evenveel als in de elf uitduels daarvoor op het hoogste niveau. Okita was op zijn beurt direct betrokken bij vijf goals in zijn laatste twee Eredivisie-duels (een goal, vier assists); in totaal was hij dit seizoen bij zeven competitiegoals betrokken, net zoveel als in zijn complete vorige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie.

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties