Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

NEC zegeviert in Gelderse derby, onthutsende nederlaag voor RKC

Laatste update:

De Graafschap - NEC 0-2
De Graafschap en NEC zijn buren en rivalen, maar aartsrivalen zijn de twee niet. Vitesse is de overeenkomst in dat geheel, want zowel De Graafschap als NEC beschouwt de Eredivisionist uit Arnhem als de grote rivaal. Desondanks staan ook wedstrijden tussen deze ploegen vaak bol van spanning en sentiment, al werd de laatste editie op De Vijverberg gespeeld in 2011. Nu NEC is gedegradeerd komen beide partijen elkaar weer tegen en het waren de bezoekers die de kopstart pakten in de Achterhoek. Via een geweldige vrije trap van Anthony Limbombe kwam NEC op voorsprong en de thuisploeg stelde daar weinig tegenover. Pas vlak voor rust kwam het tot een grote kans, toen Vincent Vermeij niet verder kwam dan doelman Joshua Smits. Na rust besliste Kristján Emilsson de wedstrijd met zijn eerste goal voor NEC.

FC Volendam - MVV Maastricht 3-0
FC Volendam blijft uitstekend meedoen in de bovenste regionen van de Jupiler League. Het andere Oranje won zondagmiddag eenvoudig van MVV Maastricht. Na twintig minuten kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Henk Veerman binnenkopte uit een hoekschop van Brandley Kuwas. Diezelfde Veerman tekende even na rust, op aangeven van Raoul Esseboom, ook voor de 3-0. Tussendoor had Kevin Brands nog voor de 2-0 gezorgd en dat gebeurde na een uitstekende pass van Ludcinio Marengo. Met de drie punten erbij komt FC Volendam op negentien punten, slechts twee achter koplopers NEC en Roda JC Kerkrade.

RKC Waalwijk - Achilles '29 0-4
Winnen is er ook dit seizoen niet al te vaak bij voor de semiprofs uit Groesbeek, maar zondagmiddag was het eindelijk weer eens goed raak. Het duel met medehekkensluiter RKC begon uitstekend voor de bezoekers, die via een rake kopbal van Kürsad Sürmeli binnen zes minuten de leiding namen. Niet veel later zorgde Freek Thoone vanaf de stip voor de 0-2, nadat hij zelf in de zestien onderuit werd getrokken. Achilles bleef ook na rust de betere en kwam via andermaal Sürmeli (intikker) op 0-3. In de slotfase tekende aanvoerder Thijs Hendriks met een simpel schot voor de afgetekende 0-4 zege. RKC is daardoor nu alleen hekkensluiter in de Jupiler League.

-

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
3
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
13
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
2
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties