Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlaag Atlético zorgt voor spannende slotdag

Laatste update:

In de eerste helft slaagde Atlético er amper in om voor gevaar voor het doel van Keylor Navas te zorgen. Het team van Simeone liep na zeven minuten reeds achter de feiten aan. Een lage corner van Pape Diop kwam voor de doelmond van Atlético, waar Filipe Luis het leer ongelukkig met de borst achter Thibaut Courtois werkte: 1-0. Atlético zocht naar een vroege gelijkmaker, maar speelde te ver van het doel van Keylor Navas. De doelman was bovendien niet van plan om de voorsprong van les Granotes uit handen te geven. Zo had hij een uitstekend antwoord op een inzet van Raúl Garcia. Tot meer was Atlético voor rust niet in staat; de defensie van Levante was onvermurwbaar.

Simeone liet David Villa en Raúl Garcia in de rust in de kleedkamer achter en opteerde voor de inbreng van Adrián en Arda Turan. Atlético vloog in de openingsfase van de tweede helf uit de startblokken, maar beide invallers waren ongelukkig in de afwerking. Loukas Vyntra haalde daarna zelfs een inzet van Filipe Luis van de lijn en een poging van Toby Alderweireld werd door Navas uit de bovenhoek gehaald. In de zeventigste minuut sloeg Levante andermaal toe, via een counter. David Barral nam wat afstand van Diego Godín en schoot het leer hard achter Courtois: 2-0. Atlético probeerde daarna nog een aansluitingstreffer te forceren, maar een kopbal van Adrián ging tegen de paal en een inzet van Tiago Mendes was iets te diagonaal.

-
Wie wordt kampioen in Spanje?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
30
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
14
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties