Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlaag met mogelijkheden voor Sporting tegen Benfica in bekertoernooi

Laatste update:

Keizer begon goed aan zijn avontuur in Portugal, maar de fans beginnen inmiddels te morren. De resultaten lopen terug en afgelopen zondag waren er zelfs witte zakdoekjes te zien na de 2-4 thuisnederlaag tegen Benfica in de competitie. Woensdagavond kreeg Sporting een herkansing in de eerste ontmoeting van de halve finale in de Taça de Portugal. Net als een paar dagen eerder kwam Benfica op voorsprong. Na een snelle uitbraak kwam de bal terecht bij Pizzi, die met een bekeken steekbal ploeggenoot Gabriel een grote kans bood. De aanvallende middenvelder drong het strafschopgebied binnen en verschalkte doelman Renan Ribeiro in de korte hoek.

Benfica zat na een uur spelen op rozen, want het kwam zelfs op 2-0. Een schot van Haris Seferovic kwam voor de voeten van João Felix, die hard voorgaf en de bal via Sporting-verdediger Tiago Ilori over de doellijn zag rollen. Keizer greep in en met nog een kwartier op de klok werd Bas Dost ingebracht. De Nederlandse invaller kwam niet tot scoren, maar zag wel hoe Sporting weer terug in de wedstrijd kwam via een weergaloze vrije trap van Bruno Fernandes. De middenvelder krulde de bal vanaf circa dertig meter in de kruising. Door zijn goal is Sporting allesbehalve kansloos voor de return.

-

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
2
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
3
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
57
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
52
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties