Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlaag voor Galatasaray; Sneijder geeft assist en loopt schorsing op

Laatste update:

Galatasaray loste voor de zesde keer dit seizoen niet één schot tussen de palen in de eerste helft van een competitiewedstrijd. De thuisploeg begon veel scherper aan de wedstrijd en had door een duidelijke handsbal eigenlijk een strafschop verdiend na een kwartier spelen. Via Özer Hurmaci opende Trabzonspor echter alsnog de score: hij schoot binnen nadat een inzet van Óscar Cardozo was geblokt. Op slag van rust had het zowaar 1-1 kunnen worden, maar Emre knalde tegen de lat en Burak Yilmaz kopte de rebound onbegrijpelijk naast. Galatasaray begon goed aan de tweede helft en Selçuk Inan zette doelman Hakan Arikan met een afstandsschot direct aan het werk.

Emre mikte later in het zijnet, maar alverwege de tweede helft kwam de linkspoot wel tot scoren: hij schoot fraai binnen na een breedtepass van Sneijder. De Nederlander deed later later nog een poging om er 1-2 van te maken, maar mikte over. De treffer viel juist aan de andere kant: Carl Medjani tikte de bal na een voorzet vanaf de linkerflank van dichtbij binnen. Sneijder pakte in de slotfase nog een gele kaart en is daardoor geschorst voor de thuiswedstrijd van volgende week tegen Gaziantepspor. In de blessuretijd liep de wedstrijd nog even uit de hand toen de spelers ruzieden en Özer kreeg daarbij een rode kaart.


-
Wie eindigt hoger op de ranglijst, denk je?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
3
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
7
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
17
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
209
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties